Vragen

Hoe weet ik of een artiest goed is?
Helaas is er de laatste jaren een enorme wildgroei van artiesten waarbij je vraagtekens kunt plaatsen. Het zijn dan vaak goedkopere artiesten, maar vaak doe je het publiek daar geen plezier mee. Alle artiesten die u bij Babello Entertainment boekt zijn professionals. Dat betekent dat al onze artiesten op professionele basis entertainment verzorgen.

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?
Het beantwoorden van e-mails heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij streven er naar om binnen 24 uur uw e-mail te hebben beantwoord.

Wat als een artiest verhinderd is?
In de praktijk komt het vrijwel nooit voor dat onze artiesten een optreden moeten afzeggen. Mocht een artiest toch verhinderd zijn , dan zullen wij er alles aan doen om een vervangende act te regelen. Doordat wij samenwerken met een van de grootste entertainmentbureau’s van Nederland, slagen wij er bijna altijd in om een vervangende act te verzorgen.

Hoe lang voor een optreden is een artiest aanwezig?
Dat is afhankelijk van het soort optreden. Bij een voorstelling zijn onze artiesten doorgaans 60 – 90 minuten van tevoren aanwezig. Bij een ambulante act zijn onze artiesten doorgaans 30 minuten van tevoren aanwezig.

Werken jullie door heel Nederland?
Wij werken inderdaad door heel Nederland. Het komt ook wel eens voor dat er een show geboekt wordt voor België of Duitsland. Wij berekenen voor Nederland geen reiskosten, dus hier hoeft u verder bij ons ook geen rekening mee te houden. Mocht dit wel het geval zijn, dan kunt u dat terugvinden op onze offertes.

Waarom moet ik vooraf betalen?
Omdat het nu eenmaal zo afgesproken is met alle professionele artiesten- en managementbureaus. In de entertainmentwereld is het de normaalste zaak om de geboekte act vooraf te betalen en de reden is eigenlijk heel erg simpel; de verkopende partij wil zekerheid.

Heeft u zelf nog een vraag? Neem dan contact op met het management.