Reacties

Hieronder treft u een aantal reacties van klanten en/of bezoek(st)ers van onze shows.

Tijdens de carnaval heeft Sander bij ons een kindermatinee verzorgd en iedereen was dol enthousiast . Hij kreeg alle kids inclusief ouders aan de gang en de show was top . Voor 2019 hebben we Sander weer gelijk geboekt. In combinatie met licht en geluid en een geweldig decor was het helemaal af.

Henk van Uem
Zevenaar

Toen de show na ruim twee uur helaas afgelopen was waren de meeste kinderen schor en hees van het zingen en roepen. Iedereen ging huiswaarts en de reactie van kinderen en hun ouders was dat zij het een hele leuke middag vonden. Ook de mensen van de speeltuin zelf waren dik tevreden. Het was een vrolijke middag geworden waar iedereen het erg naar de zin had. Des te meer voor een herhaling vatbaar.

Hans Choufour
Helmond

Het feest was in 1 woord geweldig. De DJ heeft de hele avond perfect aangevoeld met welke muziek de dansvloer gevuld bleef en dat was dan ook zo. Het was een feestavond om nooit te vergeten. Alle mensen die we na het feest hebben gesproken vonden ook dat de DJ super was. Een echte aanrader!

Willem-Jaap de Lang
Beesd

Alles top geregeld. Super show!

Twynstra en Gudde Adviseurs en Managers
Amersfoort

Op dinsdag 5 maart jl. vond de Anders dan Sander Show plaats tijdens de kindercarnaval van onze Carnavalsvereniging. Een superleuk gevarieerde kindershow. Heel erg mooi om te zien hoe je ruim 150 kinderen vermaakt met goocheltrucs, buikspreken met Charlie, liedjes, grappigheden etc. Zeker voor herhaling vatbaar.

De Griethse Poort
Zevenaar

Anders met Sander was te gast op de camping met een show. In 1 woord geweldig!

Mattijs de Winter
Parc La Clusure, Bure (België)

Super DJ die er een heel leuk feest van heeft gemaakt tijdens onze bruiloft. We hadden Sander gekozen obv Youtube filmpjes, maar hij was in het echt nog veel beter. Top!

Hans Scholtes
Zuidland

Waanzinnig leuke show zowel voor kinderen als volwassenen.

Renate van Wijk
Landal

Zeer professioneel, duidelijke communicatie en een leuke show voor jong en oud!

Alex Blokker
Vakantiepark Prinsenmeer, Asten

Sander heeft erg snel gereageerd op mijn aanvraag met een persoonlijke offerte en op de avond zelf goed geluisterd naar onze wensen. Hij is zeer professioneel en heeft fijn ingespeeld op het publiek.

Ciska van Rijn
Almere