(07-03-2018) Sander Ketels 12,5 jaar in het artiestenvak.

WESTERVOORT – Sander Ketels, de man achter onder anderen Clown Babello, zit deze maand 12,5 jaar in het artiestenvak. De destijds 12 jarige Sander begon met een schnabbel bij een evenementencircus, maar inmiddels treedt Sander gemiddeld 200 keer per jaar op met zijn kindershows en ballonnenacts op scholen, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten. Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment.

Als Sander terugblikt op 12,5 jaar in het artiestenvak is er veel gebeurt. Hij mag namelijk inmiddels ook de grote bedrijven zoals Coop, Rabobank en Defensie tot zijn klantenkring rekenen, hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Paul de Leeuw, Harm Edens en RTL Late Night, en hij wordt door veel jonge collega’s die net beginnen als hun voorbeeld gezien. 
Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de jubilerende Sander Ketels.