Nieuwe editie ‘De Grote Sinterklaasshow’ in 2018

31-07-2018

DUIVEN – Het Sinterklaasfeest lijkt nog ver weg, maar voor je het weet liggen de pepernoten weer in de schappen van de supermarkt, is Dieuwertje Blok weer op televisie en komt Sinterklaas ons land binnen varen. De organisatie van De Grote Sinterklaasshow is al maanden enthousiast bezig met de voorbereidingen, want op zondag 18 november 2018 belooft het met maar liefst vier voorstellingen een groot spektakel te worden in zaal De Ogtent in Duiven.

Deze interactieve en spiksplinternieuwe Sinterklaasshow kenmerkt zich door de inmiddels gouden formule van o.a. een bezoek van Sinterklaas, het enige echte Pieten showballet, herkenbare Sinterklaas liedjes, een hilarische buikspreekact, een verrassingsoptreden voor Sinterklaas en natuurlijk heel veel Pieten in de zaal. Voorafgaand aan deze shows kunt u vast in de stemming komen met DJ Piet en na afloop is er natuurlijk ook nog een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Kijk voor meer informatie, tijden en voorverkoopadressen op www.grotesinterklaasshow.nl.

De Grote Sinterklaasshow is ook te boeken voor uw eigen Sinterklaasfeest. Neem geheel vrijblijvend contact op met Babello Entertainment voor meer informatie.

Sander Ketels 12,5 jaar in het artiestenvak.

07-03-2018
WESTERVOORT – Sander Ketels, de man achter onder anderen Clown Babello, zit deze maand 12,5 jaar in het artiestenvak. De destijds 12 jarige Sander begon met een schnabbel bij een evenementencircus, maar inmiddels treedt Sander gemiddeld 200 keer per jaar op met zijn kindershows en ballonnenacts op scholen, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten. Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment.

Als Sander terugblikt op 12,5 jaar in het artiestenvak is er veel gebeurt. Hij mag namelijk inmiddels ook de grote bedrijven zoals Coop, Rabobank en Defensie tot zijn klantenkring rekenen, hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Paul de Leeuw, Harm Edens en RTL Late Night, en hij wordt door veel jonge collega’s die net beginnen als hun voorbeeld gezien. 

Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de jubilerende Sander Ketels. Wie hem aan het werk wilt zien, kan bijvoorbeeld op Koningsdag naar Westervoort komen waar Sander na een afwezigheid van precies 10 jaar weer twee kindershows zal verzorgen op het dorpsplein. Ook is hij regelmatig te vinden op een park van Molecaten of Landal Greenparks, dus de kans is groot dat u hem ergens in het land tegenkomt bij één van zijn shows.