026-3119152
info@sanderketels.nl
7 dagen per week bereikbaar

Feest DJ Sander

Feest DJ Sander is te boeken voor elk feest en ieder denkbaar evenement. Hij draait wekelijks op huwelijksfeesten, verjaardagen, hockeyfeesten, evenementen, openingen en bedrijfsfeesten. Onder anderen Van der Valk hotels, Het Nederlandse Rode Kruis, Landal Greenparks, Defensie, De Nijmeegse Vierdaagse, Hema, Provincie Zuid-Holland en vele andere bedrijven en particulieren gingen u voor.

Feest DJ Sander is door het gebruik van diverse muziekstijlen een echte allround diskjockey. Door de brede verzameling van hits van toen en nu is hij van alle markten thuis. Bang voor de microfoon? Dat is Feest DJ Sander zeker niet! Hij staat garant voor professionaliteit, kwaliteit, show en gezelligheid! Alle wensen zijn mogelijk en bespreekbaar, dus de invulling van de feestavond en het volume van de muziek wordt volledig op uw wensen en verwachtingen afgestemd.

De feestavond is, indien gewenst, inclusief eigen licht, geluid, microfoon, DJ booth, draaitafels, confetti, giveaways en uiteraard 100% DJ garantie.

Tijdsduur:
In overleg.

Prijs:
Op aanvraag.