026-3119152
info@sanderketels.nl
7 dagen per week bereikbaar

De Grote Sinterklaasshow

De Grote Sinterklaasshow is een productie van Sander Ketels Entertainment en trekt sinds 2011 elk jaar weer volle zalen.
Deze spetterende voorstelling voor de hele familie is inmiddels een bewezen succesformule voor o.a. sporthallen, theaters, winkelcentra en grote bedrijfsfeesten.

Voordat de show begint, worden de kinderen opgewarmd door DJ Piet. Tijdens deze show met een spannend Sinterklaasverhaal zal het publiek worden verrast door o.a. een bezoek van Sinterklaas, het enige echte Pieten showballet, leuke en herkenbare Sinterklaas liedjes, een hilarische buikspreker, een doldwaze ballonnenfinale en natuurlijk heel veel Pieten in de zaal. Na de show is er een MEET & GREET met Sinterklaas en zijn Pieten mogelijk.

Deze show is standaard inclusief eigen licht, geluid, technicus, grimeur, troon van Sinterklaas en een groot showdecor. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij zorgen voor een podium, afzetting, stoelen, promotie(materiaal), kaartverkoop, fotograaf, gastartiesten, videograaf inclusief aftermovie, ehbo, verkeersregelaars etc.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Tijdsduur:
In overleg.

Prijs:
Op aanvraag