Sander is al 12 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze kindershow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare mee-zing liedjes.

Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een dure en charmante assistente, maar haalt hij kinderen uit het publiek om hem te helpen.

Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid.

Tijdsduur:
1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten

Prijs:
Op aanvraag